Ring til Sky Strip på
26 94 90 30

Julepakke

2 NISSEPIGER I TO TIMER + 1 x JULE STRIPSHOW - 4000 kr.

Julen er over os, og det betyder mere hygge og masser af søde nissepiger

Med en julepakke fra Sky, er julefreden ikke sikret.... tværtimod! Her har du garanti for masser af frække nissepiger, grin, dans på bordene, SUPER FRÆK julestrip og måske en body tequila?

Bestil vores julepakke og få 2 stk. søde og sexede nissepiger i 2 timer.

De elsker f.eks at serverer jeres drinks, snaps og julemad - og mest af alt at hygge om gæsterne, og sætte en ekstra fræk stemning i gang til jeres julefrokost.

Efter I er blevet vartet godt op, og nu er parate til lidt mere nisse-frækhed, kommer der en sexet drillenisse og leverer et frækt og uforglemmeligt jule stripshow.

...Den perfekte mandelgave? Den der får mandlen, sidder på stolen og får en fræk lapdance

Julepakken koster 4000 kr. - Vi leverer til hele Danmark!

(Kørselstillæg kan forekomme, skriv til os for et tilbud + hvem der kan komme og underholde til netop jeres fest)

Udfyld bookingformularen og skriv blot partypakke i kommentaren

Med venlig hilsen

Team Sky-strip

SKY STRIP ER MERE END STRIPTEASE - VI HAR OGSÅ SØDE EVENT-PIGER TIL  JERES ARRANGEMENT

Sky Strip er ikke kun striptease - her kan du også booke søde, smukke og frække event-piger.

Event-pigerne kan bookes til forskellige opgaver, arrangementstyper, julefrokost mm.  De optræder i søde, frække kostumer, som nissepiger eller iført elegante kjoler.

Pigerne er eksperter i at hygge om gæsterne, uddele flyers og reklamere for et brand, tiltrække opmærksomhed til en stand på erhvervsmesse, eller servere jeres drinks til den private fest, polterarbend og julefrokost.

Udvalgte eventpiger kan også bookes til at servere kun iført lingeri,  en garanti for det bliver en begivenhed gæsterne sent glemmer.

Eventpigerne kan også bookes i elegante og sexede cocktail-kjoler, alt efter hvilket type arrangement der er tale om.

Leder du efter en nummerpige til dit sports-arrangement, en oplæser til logens konkurrence, en sød og kæk bartender, eller et par nissepiger til årets julefrokost, så led ikke længere. Sky strip er indehaver af nogle af Danmarks bedste eventpiger, og der findes ikke en by i hele Danmark som vi ikke kan sende piger ud til.

Vi har eventpiger der kører fra København, Falster, Odense, Kolding, Padborg, Århus, Esbjerg,  Aalborg, Horsens, Hjørring, og Bornholm! Så skriv til os, hvilket arrangement holder du, hvad er pigernes opgave og hvilke kostume ønsker du dem i? Så finder vi de rette piger og pris til dig. På genhør, kærlig hilsen Sky Strip & Event

Giv' os et kald​

Eller book online

Firmainfo

Pink Sky

CVR.nr.: 38063251

Adresse

Raffinaderivej 20,

2300 København S.