Ring til Sky Strip på
26 94 90 30

Polterabend

Strip, Event-piger, Body-sushi og meget mere...

Når der skal arrangeres polterabend, kan kronen på værket være en stripper til hovedpersonen.

Du er kommet til det helt rigtige sted, hvis du skal arrangere en polterabend med sjov og strip. Her hos Sky-strip har vi masser af tilbud til jer, som gerne vil fejre jeres ven eller veninde med manér! En polterabend er en uforglemmelig dag, og booker du underholdningen gennem Sky-strip, så har du med garanti sørget for, at minderne er gode, sjove, frække og underholdende.

Polterabend strip

​Når der skal afholdes polterabend, må der godt skrues ekstra godt op for underholdingen, derfor tilbyder Sky-strip masser af sjov, spændende og anderledes underholding:

  • Polterabend Strip / Striptease
  • Event servering: Lad os servere jeres drinks i sexede kostumer eller elegante cocktail-kjoler
  • Strip undervisning med mandlig eller kvindelig underviser 30 min.
  • Body-sushi - en anderledes middagsoplevelse
  • I den ekstra frække boldgade : Dobbeltshows, xxx-shows og body-tequilas

Stripundervisning udført af Jessica Sky

Tilbydes til både kvinder & mænd

​Søger du et anderledes, sjovt og festligt indspark til en polterabend eller firmafest

Løsningen kunne være en omgang strip-undervisning af en af Danmarks bedst kendte strippere.

Jessica Sky leverer et 30 min. program, hvor alle vil lære frække trin, kunsten at forføre gennem dans og forskellige stripper tricks.

Jessica Sky tropper selvfølgelig selv op i sexet outfit, og medbringer frække kostumer og remedier til alle, så shows kan udføres som en ægte pro.

Et event varer 30 min.

Pris kr. 2200 (kørselstillæg kan forekomme)

Underholdning tilpasset til jeres polterabend

​Nogle personer ønsker en sjov oplevelse, nogle ønsker en super fræk polterabend med strip, og nogle vil have det hardcore, hvor gommen skal smækkes godt og grundigt med en pisk!

Forklar os om, hvilken type show/underholding I ønsker, og vi hjælper jer med at finde den helt rigtige løsning til jeres polterabend, uanset strip eller ej.

En polterabend med Sky-Strip involveret, er en sikker vinder på at det bliver en uforglemmelig polterabend. Vi glæder os til at gøre jeres dag endnu bedre!

Med venlig hilsen

Team Sky-strip

SKY STRIP ER MERE END STRIPTEASE - VI HAR OGSÅ SØDE EVENT-PIGER TIL  JERES ARRANGEMENT

Sky Strip er ikke kun striptease - her kan du også booke søde, smukke og frække event-piger.

Event-pigerne kan bookes til forskellige opgaver, arrangementstyper, julefrokost mm.  De optræder i søde, frække kostumer, som nissepiger eller iført elegante kjoler.

Pigerne er eksperter i at hygge om gæsterne, uddele flyers og reklamere for et brand, tiltrække opmærksomhed til en stand på erhvervsmesse, eller servere jeres drinks til den private fest, polterarbend og julefrokost.

Udvalgte eventpiger kan også bookes til at servere kun iført lingeri,  en garanti for det bliver en begivenhed gæsterne sent glemmer.

Eventpigerne kan også bookes i elegante og sexede cocktail-kjoler, alt efter hvilket type arrangement der er tale om.

Leder du efter en nummerpige til dit sports-arrangement, en oplæser til logens konkurrence, en sød og kæk bartender, eller et par nissepiger til årets julefrokost, så led ikke længere. Sky strip er indehaver af nogle af Danmarks bedste eventpiger, og der findes ikke en by i hele Danmark som vi ikke kan sende piger ud til.

Vi har eventpiger der kører fra København, Falster, Odense, Kolding, Padborg, Århus, Esbjerg,  Aalborg, Horsens, Hjørring, og Bornholm! Så skriv til os, hvilket arrangement holder du, hvad er pigernes opgave og hvilke kostume ønsker du dem i? Så finder vi de rette piger og pris til dig. På genhør, kærlig hilsen Sky Strip & Event

Giv' os et kald​

Eller book online

Firmainfo

Pink Sky

CVR.nr.: 38063251

Adresse

Raffinaderivej 20,

2300 København S.