Ring til Sky Strip på
26 94 90 30

Stripper til Jylland, Fyn og København, Sjælland

Hvilken region søger du en stripper i?

Sky Strip tilbyder nogle af de smukkeste og frækkeste strippere i hele Danmark.


Hos Sky Strip går vi højt op i striptease - faktisk er det hele vores univers. Derfor har vi også kun de bedste strippere i Danmark. De skal både være smukke, dygtige til at  strippe på en sensuel og sexet måde, men også være søde, varme og veltalende.

Strippere med personlighed

Hos Sky Strip Danmark handler det ikke kun om, at en stripper er smuk og sexet, men også om at de er søde, veltalende og har en skøn personlighed.


Sky Strip stræber på, at give den absolutte bedste service og venlighed, allerede fra bookning af stripper, til en eventuel efter evaluering. Det skal være hele strip oplevelsen som kunden er tilfreds med: fra første opkald, til jeres stripper møder op til festen, til efter strip showet er lavet, og der skal siges farvel.


Alt sammen har betydning for jeres aften og festens velfungerende, og det ved vi her hos SKY STRIP ! Vi gør Danmark frækkere på den sensuelle måde

Forberedelse til jeres strip-show

I får den bedste strip-oplevelse ved at forberede jer lidt inden stripperen ankommer. Kan lyset dæmpes i stuen, ellers sluk lyset og tænd stearinlys. Husk også at kvindelige strippere har stilletter på, så er du sart med dit gulv, så læg et tæppe på.

Musikken skal kunne skrues godt op, og forvent at stripperen kommer med hendes musik på hendes telefon. Kan du ikke afspille fra denne, så meld dette i forvejen.

Tænk over hvor stripperen skal klæde om - et soveværelse eller andet opvarmet ekstra værelse er ideelt. I skal spørge stripperen inden showet, om I må tage billeder. Ofte frabeder stripperen, at der bliver taget billeder når hun er helt nøgen.

Betalingen ordnes inden showet! Body-tequilaer kan købes efter aftale med stripperen efter showet, I skal selv sørge for tequila, salt og citron.


Stripper til mere end strip

Sky Strip er ikke kun booking af en skøn stripper til strip shows, og body-tequilaer frækt placeret på brystet. 


Her kan du også booke eventpiger der serverer jeres drinks og hygger om jer.

I den helt frække afdeling findes XXX shows, hvor jeres striptease pludselig også involverer en dildo. Så bliver der hedt til festen!

Har I desuden specielle ønsker, så spørg blot.

Book en stripper til strip nu

Book din stripper hos SKY STRIP og få din fest til at blive en oplevelse og få party-niveauet helt op i det røde felt med vores stripperes frække strip shows!


Her får I en oplevelse, som i sent glemmer!

​Er du i tvivl om noget som helst, så skriv eller ring til os.​

SKY STRIP ER MERE END STRIPTEASE - VI HAR OGSÅ SØDE EVENT-PIGER TIL  JERES ARRANGEMENT

Sky Strip er ikke kun striptease - her kan du også booke søde, smukke og frække event-piger.

Event-pigerne kan bookes til forskellige opgaver, arrangementstyper, julefrokost mm.  De optræder i søde, frække kostumer, som nissepiger eller iført elegante kjoler.

Pigerne er eksperter i at hygge om gæsterne, uddele flyers og reklamere for et brand, tiltrække opmærksomhed til en stand på erhvervsmesse, eller servere jeres drinks til den private fest, polterarbend og julefrokost.

Udvalgte eventpiger kan også bookes til at servere kun iført lingeri,  en garanti for det bliver en begivenhed gæsterne sent glemmer.

Eventpigerne kan også bookes i elegante og sexede cocktail-kjoler, alt efter hvilket type arrangement der er tale om.

Leder du efter en nummerpige til dit sports-arrangement, en oplæser til logens konkurrence, en sød og kæk bartender, eller et par nissepiger til årets julefrokost, så led ikke længere. Sky strip er indehaver af nogle af Danmarks bedste eventpiger, og der findes ikke en by i hele Danmark som vi ikke kan sende piger ud til.

Vi har eventpiger der kører fra København, Falster, Odense, Kolding, Padborg, Århus, Esbjerg,  Aalborg, Horsens, Hjørring, og Bornholm! Så skriv til os, hvilket arrangement holder du, hvad er pigernes opgave og hvilke kostume ønsker du dem i? Så finder vi de rette piger og pris til dig. På genhør, kærlig hilsen Sky Strip & Event

Giv' os et kald​

Eller book online

Firmainfo

Pink Sky

CVR.nr.: 38063251

Adresse

Raffinaderivej 20,

2300 København S.