Ring til Sky Strip på
26 94 90 30

Malou

​Kører fra : Næstved

​Dobbeltshows : ja

Body tequila : nej

Topløs servering : nej

Sushi-pige : ja

Hårfarve : Blondine - flettet

Tatoveringer : ja, mange

Piercinger : ja

Malou laver også super frække XXX-show

​Malou  er både en sexet, smuk og sød stripper.  En "lille nips" som bare får hendes store smukke bryster til at se endnu større ud.

Vil du have en perfekt kombination af "naboens datter" og en rå pige med MANGE tatoveringer, piercinger og kæmpe bryster.

Vil du have en pige der kan svinge pisken (og ikke bange for at gøre det HÅRDT!),

en der elsker at leve sig ind i stripshow og musikken, og en der ikke er bange for at være lidt ekstra fræk, så er det Malou du skal booke. Hun er en af Danmarks bedste proformere, og I vil måbe over hendes sexappel og udstråling.

Kostumer: Vampyr. Læder/lak. Sygeplejerske. Politi. Skolepige. Sorte enke. Hvid Brud.

SKY STRIP ER MERE END STRIPTEASE - VI HAR OGSÅ SØDE EVENT-PIGER TIL  JERES ARRANGEMENT

Sky Strip er ikke kun striptease - her kan du også booke søde, smukke og frække event-piger.

Event-pigerne kan bookes til forskellige opgaver, arrangementstyper, julefrokost mm.  De optræder i søde, frække kostumer, som nissepiger eller iført elegante kjoler.

Pigerne er eksperter i at hygge om gæsterne, uddele flyers og reklamere for et brand, tiltrække opmærksomhed til en stand på erhvervsmesse, eller servere jeres drinks til den private fest, polterarbend og julefrokost.

Udvalgte eventpiger kan også bookes til at servere kun iført lingeri,  en garanti for det bliver en begivenhed gæsterne sent glemmer.

Eventpigerne kan også bookes i elegante og sexede cocktail-kjoler, alt efter hvilket type arrangement der er tale om.

Leder du efter en nummerpige til dit sports-arrangement, en oplæser til logens konkurrence, en sød og kæk bartender, eller et par nissepiger til årets julefrokost, så led ikke længere. Sky strip er indehaver af nogle af Danmarks bedste eventpiger, og der findes ikke en by i hele Danmark som vi ikke kan sende piger ud til.

Vi har eventpiger der kører fra København, Falster, Odense, Kolding, Padborg, Århus, Esbjerg,  Aalborg, Horsens, Hjørring, og Bornholm! Så skriv til os, hvilket arrangement holder du, hvad er pigernes opgave og hvilke kostume ønsker du dem i? Så finder vi de rette piger og pris til dig. På genhør, kærlig hilsen Sky Strip & Event

Giv' os et kald​

Eller book online

Firmainfo

Pink Sky

CVR.nr.: 38063251

Adresse

Raffinaderivej 20,

2300 København S.