Ring til Sky Strip på
26 94 90 30

Eventpige / Eventpiger til Sød Servering i Jylland, Fyn & Sjælland

Velkommen til - her kan I booke de sødeste serverings-piger / Eventpiger...

Bestil en eventpige ved at trykke på knapperne ovenfor

Jessica Sky´s udvalgte eventpiger bookes til at mixe jeres drinks, sætte gang i festen og sprede en fantastisk stemning!

Hver eventpige er top trænet til at promovere produkter på f.eks messer, servere drinks til arrangementer, og podie dans på diskoteker. Har du brug for mere info om en eventpige eller flere eventpiger, er du velkommen til at kontakte os.

Vores eventpiger er smukke, høflige og veltalende. Hver en eventpige har en unik udstråling, og alle er smukke, søde og elsker at sætte gang i arrangementet

Eventpiger fra os formår at give dét ekstra pift, som folk vil huske, til en happening tilknyttet et firma event eller privat arrangement, samt diskoteks bookning.

Skriv til os omkring eventpige til arrangementet for priser og mere info, og vi finder de helt rigtige eventpiger til arrangementet. ​

PRIS for eventpige / eventpiger

1 time 750 kr.

2. time og derefter 600 kr.

Der kan komme kørselstillæg oven i.
2 eventpiger i 2 timer, og derefter en stripper kr. 4.000,-

En eventpige eller flere eventpiger fra Sky-strip giver det ekstra til din fest, event eller arrangement!

SKY STRIP ER MERE END STRIPTEASE - VI HAR OGSÅ SØDE EVENT-PIGER TIL  JERES ARRANGEMENT

Sky Strip er ikke kun striptease - her kan du også booke søde, smukke og frække event-piger.

Event-pigerne kan bookes til forskellige opgaver, arrangementstyper, julefrokost mm.  De optræder i søde, frække kostumer, som nissepiger eller iført elegante kjoler.

Pigerne er eksperter i at hygge om gæsterne, uddele flyers og reklamere for et brand, tiltrække opmærksomhed til en stand på erhvervsmesse, eller servere jeres drinks til den private fest, polterarbend og julefrokost.

Udvalgte eventpiger kan også bookes til at servere kun iført lingeri,  en garanti for det bliver en begivenhed gæsterne sent glemmer.

Eventpigerne kan også bookes i elegante og sexede cocktail-kjoler, alt efter hvilket type arrangement der er tale om.

Leder du efter en nummerpige til dit sports-arrangement, en oplæser til logens konkurrence, en sød og kæk bartender, eller et par nissepiger til årets julefrokost, så led ikke længere. Sky strip er indehaver af nogle af Danmarks bedste eventpiger, og der findes ikke en by i hele Danmark som vi ikke kan sende piger ud til.

Vi har eventpiger der kører fra København, Falster, Odense, Kolding, Padborg, Århus, Esbjerg,  Aalborg, Horsens, Hjørring, og Bornholm! Så skriv til os, hvilket arrangement holder du, hvad er pigernes opgave og hvilke kostume ønsker du dem i? Så finder vi de rette piger og pris til dig. På genhør, kærlig hilsen Sky Strip & Event

Giv' os et kald​

Eller book online

Firmainfo

Pink Sky

CVR.nr.: 38063251

Adresse

Raffinaderivej 20,

2300 København S.